ΠΡΟΦΙΛ

ETAIΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία μας (Μέλος του Ομίλου Σπυρίδη) είναι μιά δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία που ασχολείται με τις διαφημιστικές κατασκευές έχοντας σαν αντικείμενο την εφαρμογή εταιρικής ταυτότητας προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις εσωτερικής και εξωτερικής σήμανσης με την αξιοπιστία και την συνέπεια που διέπει τις εταιρείες του Ομίλου μας, έχοντας ταυτόχρονα και την υποστήριξή του.


ΟΡΑΜΑ

Συνεχίζοντας με την ίδια φιλοσοφία και ενθουσιασμό η ΑΒΕΤΕΛ ΑΕ έχει σαν σκοπό να ηγηθεί στον χώρο των διαφημιστικών κατασκευών προσφέροντας άριστη ποιότητα με την καλύτερη σχέση τιμής-προϊόντος. Στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής η εταιρεία βρίσκεται ήδη σε διαδικασία απόκτησης ΙSO 9001 και τηρεί όλα τα συστήματα υγιεινής και ασφάλειας στην εργασία (OHSAS 18001).


ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Στην ΑΒΕΤΕΛ ΑΕ σημαντικότερο κεφάλαιο είναι το ανθρώπινο δυναμικό της που αποτελείται απο στελέχη με πολυετή πείρα στον χώρο των επιγραφών.
Όλα τα τμήματα από τον σχεδιασμό μέχρι την τοποθέτηση λειτουργούν με την ίδια φιλοσοφία έχοντας σαν αποτέλεσμα την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη όσο αφορά το τελικό προϊόν και την συνέπεια των συμφωνηθέντων.(π.χ ποιότητα κατασκευής, χρόνος παράδοσης κ.λ.π)